Onze deals


Cortina E-Common M420

€ 2.499,00 € 2.299,00
Beschikbaar in:
56, 61
Blauw, Zwart

Bekijk Bekijk

Thompson Comfort Belt Inter-8

€ 3.699,00 € 2.999,00
Beschikbaar in:
51, 46, 56
Zwart-blauw

Bekijk Bekijk

Thompson Impera

€ 3.499,00 € 2.499,00
Beschikbaar in:
46, 51, 46, 51, 56
Zwart-blauw, titanium-zwart

Bekijk Bekijk

Kettler CX 10 Silver

€ 3.399,00 € 3.099,00
Beschikbaar in:
47, 50, 55
Zilver

Bekijk Bekijk

Mybike, fietsen, waar je blij van wordt


De familie Planckaert E-Bike
Exclusief verkrijgbaar bij myBike.be

Met heel veel enthousiasme kondigen wij de lancering van de familie Planckaert e-bike 1.0 aan, een fiets voor en door fietsers! Exclusief verkrijgbaar bij myBike.be en direct leverbaar. Deze primeur is het resultaat van een samenwerking tussen de Planckaerts, een familie waar fietsen in het bloed zit, het merk Granville, al decennia lang een vaste waarde in de Belgische fietsenmarkt, en het myBike.be team.

De fiets is uitgerust met de krachtige Bosch Performance Line middenmotor, die met zijn 65Nm koppel altijd een vlotte rit kan garanderen, of het nu voor woon-werkverkeer door wind en weer is, of plezierritjes, ook op de minder vlakke wegen. De accu die naadloos in het frame verwerkt zit, in combinatie met de middenmotor en het kwalitatieve frame, zorgen voor een uiterst stabiel en veilig rijgedrag. De accu met een capaciteit van maar liefst 625Wh zorgt er dan weer voor dat u zich geen zorgen moet maken over grotere afstanden overbruggen. Kortom, de ideale fiets om van punt A naar punt B te gaan weer een waar genot te maken.

 

Nieuw
Mybike cargocenter
De speciaalzaak voor cargofietsen!

Er wordt meer en meer gezocht naar alternatieve oplossingen voor transport. Cargofietsen zitten enorm in de lift en kunnen volgens ons op deze problemen ecologische, duurzame en vooral op maat gemaakte antwoorden bieden. Daarom introduceren we nu het myBike.be Cargo Center, uw centrale hub voor aankoop, leasing en na-service van elektrische cargofietsen.

Ons groeiende gamma bestaat momenteel uit de cargo lijn van Urban Arrow, XCYC, Dolly, Soci, Cube, Kettler en Chike, met het veelzijdige merk BKL in aantocht. Met andere woorden, een gevarieerd en kwalitatief aanbod in alle maten en kleuren.
Een van onze succesverhalen is Romantics Only. Floriste Hannah (28) bouwde onze XCYC Pick-Up 4.0 om tot een rijdende bloemenserre. Dit innovatieve concept is te vinden aan DOK Noord te Gent, maar leveringen aan huis zitten ook in het vooruitzicht, wat met de krachtige Bosch motor en voorziening voor 1000Wh aan accucapaciteit vlotter dan ooit zal gaan.

Ook in de zorgsector genieten ze mee van het cargoverhaal. Zo levert VZW Curando met behulp van de Dolly Professional Cargo sinds kort warme maaltijden in ontmoetingsplaatsen en bij u thuis, in en rond Brugge.
“Dankzij de bakfiets brengen wij onze warme, versbereide maaltijden op een snelle en duurzame manier aan huis.”
Door ons volledig uitgeruste atelier en professioneel team kunt u bij ons uiteraard ook terecht voor de na-service van uw cargofiets.

Ook geprikkeld om voor u persoonlijke of professionele noden over te schakelen naar een cargo fiets? Bekijk dan ons aanbod op de site, of contacteer ons voor verdere info over de brede waaier aan opties.
 

Service en onderhoud!
Hou je e-bike in topconditie door de myBike service en onderhoud dienst!

Wist je dat je met een regelmatige e-bike onderhoudsbeurt een vroegtijdige slijtage voorkomt en tevens de levensduur van je fiets verlengt? Wat natuurlijk de kans verminderd op pech onderweg.

Voorkom dus vervelende verassingen en contacteer myBike, wij helpen jou graag met de service en onderhoud van jouw e-bike.
 

Cortina E-Common M420

€ 2.499,00 € 2.299,00

Normaal is de fiets standaard uitgerust met een 450Wh accu, en kunt u voor €100 opleg een 600Wh nemen. ...


Bekijk Bekijk

MYBIKE.BE

Bij myBike.be kunt u terecht voor de aankoop en hersteldienst van elektrische bak- en cargofietsen, stadfietsen, speed pedelecs 45/h en plooifietsen.

De oprichters zijn Thibault en Dimitri Denoyel die hun ervaring bij myCar.be koppelen aan de decennialange ervaring van e-bike specialist Koen Crappé.
Daarnaast vervoegt Jan De Meester eveneens het team. Hij is reeds zijn hele leven actief in de fietsenbranche.

U kunt bij ons terecht voor fietsen die deel uitmaken van onze voorraad van +1000 e-bikes, dit kan zowel in Brugge (Maalse Steenweg 64 - 8310 Sint-Kruis) als in Lede (Gentsesteenweg 17/1 - 9520 Vlierzele).

Graag heten wij u welkom!

Back To Top
Cookies
Deze website maakt gebruikt van cookies om uw surfervaring makkelijker te maken. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Lees meer